.

.

.

Davant els nous atacs al dret al nostre propi cos i projecte de vida
mitjançant la contrarreforma de llei de l'avortament:
aquí i allà articulem la resposta feminista.

Diem prou a l’ofensiva patriarcal, capitalista i catòlica
impulsada per la dreta més rància i conservadora.
Des de pobles i ciutats, barris i viles:

#AvortemLaContrareforma!

5 de febr. 2014

DC - 5F Assenyalem el responsables! Sant Cugat




Sant Cugat del Vallès es va sumar al seguit de municipis en què el passat 5 de febrer es van dur a terme accions per assenyalar els responsables de la proposta de contrareforma de llei de l’avortament. Membres del col·lectiu feminista Hora Bruixa de Sant Cugat del Vallès van realitzar una acció-performance davant de la seu del PP del mateix municipi per tal de denunciar algunes de les nefastes conseqüències per a les dones que tindrà l’aplicació de la llei de l’avortament. Quatre membres del col·lectiu van representar possibles situacions en què la nova“
Llei Orgànica per a la Protecció de la Vida del Concebut i dels drets de la dona embarassada” deixarà la dona sense el dret a avortar, inclosa també la víctima mortal d’un avortament clandestí. En suport a l’acció s’hi han concentrat al voltant una trentena de persones més.



Amb la lectura d’un manifest també van denunciar que el Partit Popular, en realitat, no defensa la vida sinó que condemna les treballadores a vides de precarietat quan segueix augmentant per a aquest any 2014 les retallades en sanitat, drets socials, igualtat i abaratint els acomiadaments. I van defensar la necessitat de la lluita per l’avortament lliure i gratuït.

Hora Bruixa